STYXX | Lijmen, afdichtingsproducten & oppervlaktebescherming
STYXX is een groothandel in hoogwaardige producten voor productie, montage, afwerking, reiniging en oppervlaktebehandeling in de bouw en industrie.
oppervlaktebehandeling, lijmen, dichten, beschermingsproducten, nanotechnologie, montage, afwerking, celbanden, butylbanden, Styxx, Rhino, Celdex, den Braven, Sata, Castelein, Rubio Monocoat, Rhino, Sofel, Weiss, West-Vlaanderen,
19940
page,page-id-19940,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

ONZE ACTIVITEITEN

Styxx is een groothandel voor bouw en industrie. Onze kennis en ervaring zijn onze sterktes.
Daarom specialiseren we ons in producten en toebehoren voor het lijmen, afdichten en beschermen van alle soorten ondergronden. Als bescheiden, maar erg flexibel bedrijf spelen we graag in op je noden en vragen.
Zeker voor maatwerk met advies.

Maak je bouwproject luchtdicht en profiteer van een makkelijke installatie. We leveren hulpstukken voor montage en alle benodigdheden voor een volledige afdichting.

Ga voor een snel resultaat dankzij een grote voorraad technische schuimbanden. Zeker voor maatwerk. Zo heb je voor elk profiel de juiste oplossing.

Binnenschrijnwerk vraagt voorbereiding, bescherming en onderhoud. Dat is precies wat onze parketlijm, -olie en het complete gamma voor hout doet.

Toebehoren nodig voor het monteren of onderhouden van beglazing? Maak je keuze uit onze aangepaste schuimbanden, afdichtingskitten en coatings met nanocoat-technologie.

Ook roestvaststaal moet je beschermen en onderhouden. Kies je product en hou je RVS vrij van vuil, verkleuring en oxides.

Weg met condens, leve rendement en energiebesparing. Ontdek onze isolatiebescherming voor leidingen, luchtkanalen en vaten van airco en koelsystemen.

HET VERHAAL VAN STYXX

Ondoordringbaar als een neushoorn,
onsterfelijk als Achilles.

De Griekse halfgod Achilles ontleende zijn onsterfelijkheid aan een bad in de mythische rivier Styx. Het water gaf hem bescherming. Dat is precies wat de producten van Styxx doen voor bestaande oppervlaktes. De kracht en ondoordringbare huid van de neushoorn in het logo en de Rhino-producten maken de betekenis compleet.
Dat de eerste twee letters van de naam verwijzen naar zaakvoerder Steven Sobrie is mooi meegenomen.

styxx_rhino

Onze Partners